COVID-19

Bästa klient,
 
under dessa speciella omständigheter vill vi på Leira fortsätta göra vad vi kan för att öka välmåendet och hantering av vardagliga utmaningar hos våra klienter med hjälp av  våra psykologiska behandlingsinsatser. Detta då vårdbesök är bedömda som en nödvändig insats för samhället.

För din säkerhet och behov av flexibilitet, erbjuder vi därför bra och säkra lösningar för att mötas på distans, till exempel online via video eller via telefon.  Vi rekommenderar våra befintliga och nya klienter att i nuläget välja digitala alternativ istället för fysiska besök på vår mottagning i Alvik. 

Vill du omboka ditt redan inbokade fysiska möte till ett onlinemöte kan du höra av dig till din psykolog genom att skicka ett meddelande i vår behandlingsportal. För att logga in där kan du klicka på Login knappen på vår hemsida ,där du sedan loggar in med ditt Bank-Id. Invänta därefter samtal från din psykolog. Du kan också höra av dig till oss via 
info@leira.se, viktigt att du då tänker på att inte lämna några känsliga uppgifter om dig själv.

För dig som av olika skäl inte har möjlighet att välja digitalt alternativ, fortsätter vi den fysiska verksamheten som vanligt. Vi vill dock informera om att Leira utan undantag följer tidigare riktlinjer för att hjälpa till att minska den samhälleliga smittspridningen. Detta genom att se till att det finns 
handsprit samt gott om utrymme i väntrummet. Vi ser också till att hålla god distans till varandra i våra mötesrum.

Leiras personal arbetar enbart om de är helt symtomfria och friska. Besöker du vår mottagning måste även du vara helt symtomfri och frisk.

Vid milda symtom går det utmärkt att boka om till ett onlinemöte/videosamtal, eller omboka till senare tillfälle.

 
Tack för visad förståelse och respekt för riktlinjerna! Nu tar vi hand om varandra!

©2022 Leira Therapeutics AB. Användarvillkor. Integritetspolicy.